Om oss

Cecilia

Cecilia Alwin har under 15-20 år haft olika ledande positioner inom försäljning och marknad – senast som försäljningschef på Metro. Hon har erfarenhet från både privata, kommunala och börsnoterade bolag, ledningsgrupper och andra beslutsfattande organ. Cecilia har alltid intresserat sig för personers olikheter och varför vi sänder och tar emot ”på olika frekvenser” och konsekvenserna av det som uppstår. ”Hur kommer det sig att andra inte förstår vad jag menar?” Hon är en engagerad föreläsare och utbildare med mycket energi och använder gärna humor för att illustrera våra olikheter. Marknadsekonom, Diplomerad ICF-coach och Enneagramtränare, utbildad vid The Enneagram Institute, USA. Neuroscience & Coaching.

Rebecka föreläserRebecka Bartolomé är en erfaren föreläsare och coach som brinner för att göra det flummiga logiskt. Hon har drivit konsultföretag sedan 2007 och utbildat och coachat inom en mängd olika branscher. Rebecka har tidigare arbetat med projektledning och kommunikationsutveckling i ett flertal offentliga och idéburna organisationer. Certifierad HR Coach, Certifierad NLP Trainer, Certifierad Enneagramcoach, Certifierad Enneagram, Neuroscience & Coaching, fil kand i kommunikation med sociologisk inriktning. Medlem i
 ICF (International Coach Federation) och styrelsemedlem i Enneagramföreningen i Sverige.

AnnaAnna Kopp är erfaren coach och utbildare i konsultverksamhet sedan 2008. Anna har tidigare varit verksam i branscher kopplade till pedagogik och arbetsmarknad. Det coachande förhållningssättet ligger Anna varmt om hjärtat och spinner som en röd tråd genom uppdragen. Engagemanget visar sig också i styrelsearbetet inom EMCC, European Mentoring and Coaching Council.
Certifierad Business- and Leadership Coach, certifierad Lifecoach, certifierad Supervisor, diplomerad teamcoach och diplomerad Enneagram Practioner och har i botten en universitetsexamen i ämnen som pedagogik, humaniora och beteendevetenskap.

 

Vi är professionella medlemmar i IEA (International Enneagram Association) och samarbetar med både nationella och internationella specialister inom coaching, ledarskap, kommunikation och organisationsutveckling. Nine Ways utför såväl små som stora uppdrag. Vi har vårt kontor i Göteborg, men är verksamma i hela Sverige.